fbpx

Kun jij de promotie van je lessen, studio of retreat leuker maken –

voor jezelf én voor je klanten?

 Het ongemakkelijke gevoel dat je al 1.000 keer hetzelfde hebt geroepen. Maar niemand luistert. Je weet niet hoe je het anders kunt brengen – je kijkt naar de rest en daar lijkt het allemaal zo moeiteloos.

Je doet alles wat de rest doet: De flyers, de instagram posts, de supermooie website met geweldige kleuren. En toch zitten je lessen niet vol, draait je studio niet zoals je zou willen, en het is trekken en duwen om je cursus of te vullen.

Als je de websites van docenten en studio’s naast elkaar zet, zie je – geen grap – de identieke omschrijvingen en zinnetjes, de clichés druipen ervan af, en iedereen zegt hetzelfde. Hoe kun je je dan nog onderscheiden? Dan wordt het vechten: De laagste prijs, de beste deal. Maar je komt er al gauw achter: If you ask peanuts, you get monkeys. Niet de klanten die je wilt hebben!

Zou het niet geweldig zijn als dit veel juister zou voelen? Als je precies weet wat je doet en waarom? Als je weet welke woorden je moet gebruiken om je te onderscheiden en de juiste mensen aan te trekken?

 Als je in de juiste flow bent, als je weet waar je moet luisteren, als je leert interesse te tonen in je potentiele klant in plaats van interessant te doen op social media – dan kun je in alignment met wat yoga is in dienst staan van de mensen én je aanbod makkelijker verkopen. 

“Serve the people” – vind jouw marketing flow, jouw alignment in alles wat je de wereld in stuurt, met deze 3 daagse mini cursus!

✔️ 3 daagse Mini Cursus – elke dag in jouw inbox
✔️ elke dag een videoles
✔️ elke dag een worksheet of opdracht om direct praktisch toe te passen!
✔️ diepe inzichten, grote stappen
✔️promoot je aanbod met meer gemak en plezier!

Hi, ik ben Malka en help yogadocenten hun impact te vergroten!

Na jarenlang in de wereld van cultuur, marketing en festivals te hebben gewerkt, liet ik mijn droom uitkomen en deed ik mijn allerleerste yoga teacher training.

Talloze lesuren, retreats, workshops én trainingen later focus ik mij als docent erop om yoga toegankelijker te maken voor méér mensen.

Maar wat viel mij met mijn achtergrond heel erg op in de yogawereld?

Dat iedereen ermee bezig is dezelfde groep mensen te bedienen. Onze yogawereld is gesloten voor iedereen die ook maar enigsinds buiten het “plaatje” valt.

Ook merkte ik dat yogadocenten vaak enorm onzeker zijn over de marketing en sales kan van hun kleine fijne yoga business.

En daarom ontwikkel ik masterclasses, cursussen én meer om jullie te inspireren en de stappen te laten maken waarmee je yoga opent voor meer mensen, mindful bezig bent met de marketing en sales van jouw lessen, retreats of workshops, en vooral: MEER IMPACT KUNT MAKEN.

Lees hier meer over mij…