fbpx

Hey yogadocent:

Maak moeiteloos inspirerende content !

Leer hoe je de ideale posts, emails en website teksten maakt om jouw lessen, retreats en workshops te promoten.

Samen maken we in 4 weken al jouw content voor 4 maanden!

Méér mensen in jouw lessen

Leer de meest belangrijke basics die ervoor zorgen dat je de mensen bereikt die je het meest kunt helpen en het beste kunt begeleiden!

Nooit meer stress

Ik leer je hoe je moeiteloos en makkelijk content maakt die je kunt inzetten voor al je kanalen – op jouw authentieke manier en zonder uitgekauwde Lao Tse en Rumi quotes

Authentiek & uniek

 In 4 weken vind je wat het beste bij jou past en hoe je jouw aanbod kunt promoten op een manier die goed voelt en waar jij en je klanten blij van worden!

Doelloos scrollen …

Toen ik begon als yogadocent, deed ik wat 90% van iedereen doet: Een instagram profiel beginnen. Maar ik had eigenlijk helemaal geen specifiek idee voor wie ik dat deed, behalve dat ik wel lessen wilde promoten. Ik postte zwart-wit asana foto’s (dat voelde veiliger dan kleur), ik deelde “inspirerende”*gaap* quotes die ik ergens anders had gezien, en ik was er vooral heel veel tijd aan kwijt. Zonder dat het iets opleverde.

Maar toen begon ik het anders te doen. Ik ging actief op zoek naar kennis rondom marketing en sales. Ik wilde echt méér impact maken!

Dat zorgde ervoor dat mijn eerste dagretreat die ik zelf organiseerde, binnen 2 uur was uitverkocht. Andere docenten reageerden met ongeloof: “Dit is me in 15 jaar nog nooit gelukt!”.

Ik kreeg de juiste mindset rondom marketing, verkopen en ondernemen – dat zorgde ervoor dat ik een 45 minuten Zoom les verkocht voor €250.

Nu ik weet wat ik doe, kost het mij veel minder tijd. Ik zit nooit meer doelloos te scrollen naar wat de rest doet. En ik help zelfs andere yogadocenten en studio’s hiermee, binnen een eigen Club en als 1op1 klanten.

Je hoeft geen marketeer te zijn om dit te kunnen! JEZELF zijn is je unieke superpower. Jij kunt het!

 

Jeetje wat heb ik stappen gemaakt! Ik heb zoveel waardevol tips opgedaan en inzichten gekregen op marketing gebied. Met alles kan je direct aan de slag, lekker praktisch en down to earth. Ik heb sinds ik de masterclasses van Malka volg en lid ben van de club, zoveel extra stappen gezet op het yoga ondernemers vlak! Mede hierdoor heb ik binnen elke weken een online yogastudio weten neer te zetten!

Maartje, zelfstandige yogadocente & lid van de Club voor Yogadocenten

Vroeger kreeg ik bij ‘marketing’ nog wel eens een ongemakkelijk gevoel. Maar Malka gaf mij precies dat stukje inzicht en de tools die ik nodig had om te begrijpen hoe ik het op zo’n manier kan vormgeven dat het wel goed voelt.
“Stap uit de yoga bubbel,” een van de vele goede adviezen van Malka. En het blijft niet alleen bij advies! Je krijgt praktische tools aangerijkt waardoor je stappen kan gaan zetten.
Rosanna, yogadocente in spé & lid van de Club voor Yogadocenten

Maak yoga content die écht inspireert – nooit meer saaie clichés!

Nieuwsgierig? Bekijk direct mijn 5 minuten video met 3 hele simpele maar effectieve topics waarmee je heel snel content hebt gemaakt voor je social media, nieuwsbrief, website of Youtube video’s. Zodat je je cursisten iets geeft waar ze écht iets aan hebben! In de training leer je nog veeeeeeeel meer hierover.

Wat kun je verwachten…

4 modules, in je eigen tijd, waarin je stap voor stap content gaat maken voor wel 4 maanden!

Elke module krijg je videolessen, worksheets en super concrete opdrachten om direct aan de slag te gaan!

De opnames van 4 live Zoom sessies over Storytelling, Sales, Marketing Fouten, en Email Marketing

Module 1:

De basis van alles wat je creërt – je les én je marketing

 

Module 2:

Wordt een woorden tovenaar! Copywriting voor Yogadocenten 

Module 3:

Hoe je van minder méér en effectiever maakt, oftewel: Simplicity, babe. 

 

Module 4:

Planning, reviews, en hoe je effectief promoot met focus 

Superleuke bonussen: Masterclass Vind je niche (twv €24), masterclass Vind je ideale kanalen (twv €24) , en marketing- en business templates (twv €97)

Nooit meer stress omdat je niet weet wat je moet posten of omdat niemand je nieuwsbrief leest!

Nooit meer zonder inspiratie –

altijd eigenwijs!

Meld je direct aan voor de training en ga praktisch en met FUN aan de slag met jouw yoga content. Videolessen, worksheets en meer in 4 module én 4 opnames van live sessies van meer dan 4 uur!

Voor mij werd social media een “moetje”, elke week hikte ik aan tegen wat ik nu weer moest posten. Het klinkt misschien heel stom, maar het was voor mij een eyeopener om veel beter te gaan kijken naar je doelgroep, voor wie doe je het eigenlijk? En bereik je die nu wel of bereik je eigenlijk alleen je mede-yogadocenten? Het werd mij ineens duidelijk dat ik in een bubbeltje vast zat, gelukkig leerde ik ook dat je daar uit kunt stappen ;).

Marije, yogadocente & lid van de Club voor Yogadocenten

Wat een fijne en inspirerende masterclass! Precies wat ik nodig had. Ik had wel al ideeën maar loop vast door de enorme chaotische soep in m’n hoofd 😉 Door deze masterclass al zoveel meer inzicht en overzicht! Superfijn!

Wendy, yogadocente, over de Masterclass Vind jouw niche (als bonus bij deze cursus!)

De grote Yoga Content Training

  • Maak in 4 modules al jouw content voor 4 maanden
  • Schrijf spetterende nieuwsbrieven die wél worden geopend
  • Maak social media posts die laten zien wat je echt in huis hebt en voor wie je bent
  • Leer de basis van content marketing, copywriting en impact creation!
  • Zonder saaie clichés en woorden herkauwen: Vergeet selfcare, grenzen aangeven, en van je hoofd in je lichaam. Nope!
  • En dat alles speciaal voor yogadocenten: Zodat content maken nooit meer hoofdpijn geeft!
Waarom moet ik dit leren als yogadocent?

Als je yogadocent bent en hiermee je centjes wilt verdienen, zul je op een gegeven moment zelfstandig moeten werken (misschien geef je studio lessen maar zet je bijvoorbeeld eigen cursussen op of run je zelf retreats). Dat is de enige manier om voldoende te verdienen, want met alleeen studio’s zul je het niet halen.

Als je zover bent, dan is het heel spannend, want ineens ben je niet alleen ondernemer maar ook marketeer voor je eigen aanbod! En niets vervelender dan dat je denkt dat je mensen stalkt met je nieuwsbrief of irriteert als je kaartjes uitdeelt. Daar wil je vanaf!

Dit is een stukje mindset maar ook voor een groot deel leren hoe je waarde geeft, en hoe je dit overbrengt in je marketing. Je leert in deze cursus marketing tools en technieken die je op allerlei soorten ondernemingen kunt toepassen, maar omdat ik zelf yogadocent ben, is het helemaal tailor-made voor jou.

Wil je een duurzame eigen onderneming, dan hoort marketing erbij. En niets is fijner dan de volledige controle hebben over welke tekst bij je foto staat of welke omschrijving bij een les hoort. Dit is geen rocket science, jij kunt het ook!

Hoe weet ik dat het werkt?

Dit is geen hogere wiskunde! Jij kunt het! Je moet je wel committeren aan echt aan de slag gaan – zonder actie kom je nergens. Hoeveel cursussen heb je al gekocht die je uiteindelijk niet hebt afgemaakt? Juist. Als jij echt aan de slag gaat, gaat dit werken! Dit is namelijk marketing en copywriting basics voor yogadocenten. Iets wat niemand leert in de teacher training – en dat zie je overal terug. Zonde! Ik ga je leren hoe je dat beter aanpakt en niet meer het best bewaarde geheim bent, maar een magneet.

 

Hoeveel tijd kost de training?

Elke week komt een neiuwe module vrij. Het kijken van alle content kost je ongeveer 1 uur per week. Daarnaast krijg je heel veel worksheets en opdrachten. Ook dit kost je tijd natuurlijk – het hangt ervan af hoe serieus je investeert in deze training! Met een paar uur per week zit je helemaal goed. En als je het recept eenmaal hebt ontrafelt, gebeurt het – net als magie – steeds sneller.

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt 1 jaar toegang tot de training, dus lekker rustig aan in je eigen tijd!

Kan dat echt in 4 modules?

Jazeker! Want in deze training leer je van mij de juiste technieken die ervoor zorgen dat je EFFECTIEVE content maakt. En dan is minder juist méér! Ik leer je hoe je de basis legt voor alles wat je maakt. Daardoor ontdek je hoe je kunt recyclen en nieuw combineren. Zonder dat je moet teruggrijpen op standaard quotes of je gaat verstoppen achter asana foto’s.

Een extra stok achter de deur is dat je me altijd mag mailen met vragen! Dit gaat je helpen om ook echt bezig te blijven.

Malka geeft fijne back to basic uitleg van marketing trucjes. Ook zo dankbaar dat ze een yoga docent is en ook vanuit haar eigen ervaring deelt wat wel en niet werkt. Zodra je dit leert zie je het opeens over. En weet je wat, het werkt echt!

Esmee, yogadocente & ondernemer op gebied van duurzaamheid

Ik heb genoten van de masterclasses. Zo fijn de tools die Malka deelt waardoor de inzichten als vanzelf kwamen. Echt een cadeau! Ik ga lekker aan de slag met het werkboek zodat ik alles kan uitwerken en omzetten. Ik hoop dat er nog heel veel online trainingen volgen, want dit is zo waardevol!

Peggy, yoga- en dansdocente

Nooit meer zonder inspiratie –

altijd eigenwijs!

Meld je direct aan voor de training en ga praktisch en met FUN aan de slag met jouw yoga content. Je mag de training nu nog meedoen voor een speciale actieprijs. Vanaf 2022 gaat de prijs omhoog! 

Wacht niet, ontdek je content superpower!