fbpx

Mini Retreat - yoga & meer

Kom terug bij jezelf. Stap uit de hektiek van het alledaagse. Alle aandacht voor jouw lichaam en rust voor je geest. Ontdek verschillende vormen van yoga, massage, en ademwerk. Kom tot rust op betoverende bijzondere locaties.

Iedereen is welkom – je hebt niets nodig behalve jezelf.

Ga mee op Mini Retreat

Thuis bij jezelf

Een ochtend of middag op een verborgen, betoverende plek. Je ontdekt nieuwe plekken in jouw stad. Je komt tot rust met yoga, meditatie, ademhaling, massage, en nog veel meer. Je geeft je lichaam en je geest rust en nieuwe energie. Je voedt je lichaam met gezond, heerlijk eten. Je voelt je weer opgeladen.

Wat kun jij verwachten?

Verborgen plekken

Ontdek bijzondere verborgen plekken in en rondom de stad. Van groene oases tot yoga boven de daken van de stad. 

Yoga & meer

Beginner-friendly yoga, meditatie, mindfulness en ademhaling. Altijd toegankelijk en met liefde en respect voor jouw lichaam en geest.

Genieten

Verwen jezelf: Elke retreat heeft een eigen thema met bijvoorbeeld massages of workshops. En uiteraard heerlijk eten.

Dat zeggen anderen over de Mini Retreats

Wat een fijne dag hebben we gehad. Een heerlijke yoga sessie met daarna een down to earth groepsmeditatie. De locatie was prachtig en knus ingedeeld met een heerlijke lunch tussendoor. Ik ga komend jaar vaker naar een retreat, want het was voor mij een perfecte manier om even te ontsnappen aan de drukte van de week. 

Sharona

De mini retreats waren zo fijn, het lukte me om echt even uit alle werk- en gezinshektiek te stappen en heerlijk te ontspannen en aandacht aan mezelf te besteden. Ik ben in jaren niet zo relaxed geweest.

Sanne

Ik ben zo ontspannen, dat heb ik al maanden niet gevoeld. Het was als een middag vakantie. Echt even weg en opladen. Ik ga heerlijk slapen vannacht!

Laurien

Agenda

Hier vind jij de eerstvolgende Mini Retreats. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Ontdek meer & zet stappen

Een uniek programma: Mini Retreat met yin Yoga, Shiatsu zelfmassage workshop, en heerlijk eten in een echte Vlindertuin. En daarbij een online programma met wandelmeditatie, ademhalingsoefeningen, en mindset opdrachten om in je eigen tijd te doen. Zorg goed voor jezelf deze zomer!

Empower Jezelf

Begin hier. Met iets wat iedereen al kan: ademen. Ervaar de kracht van jouw ademhaling. Een essentieel deel van yoga. Je hebt niets nodig, behalve jezelf.