fbpx

Mini Retreats, Dagretrraites en Yoga events organiseren als een Pro!

Droom jij ervan om yoga, adem, meditatie of mindfulness retreats te organiseren? Kun je je niets toffers voorstellen dan je eigen event runnen? Dan leer ik je hoe!

Met meer dan 10 jaar ervaring in de event branche en diverse uitverkochte Mini Retreats op mijn naam, organiseerde ik in 2020 de online masterclass Retreats organiseren als een Pro.

En jij kunt nu de replay aanschaffen!

Inclusief draaiboek, voorbeeld berekeningen, checklisten en meer.

Wil jij ook retreats organiseren?

Dagretraites

Een ochtend of middag op een verborgen, betoverende plek. Je ontdekt nieuwe plekken in jouw stad. Je komt tot rust met yoga, meditatie, ademhaling, massage, en nog veel meer. Je geeft je lichaam en je geest rust en nieuwe energie. Je voedt je lichaam met gezond, heerlijk eten. Je voelt je weer opgeladen.

Wil jij dit ook aanbieden voor je cursisten? Dat kan! Ik geef je een stappenplan.

Dat zeggen anderen over de masterclass…

Organiseer je eigen retraites

In deze online masterclass deel ik met jou mijn ervaring, geheimen en tips voor het organiseren van je eerste Dagretraite! Met meer dan 15 jaar ervaring in eventmanagement én als organisator van succesvolle mini retreats die binnen uren uitverkochten, ga ik je op weg helpen om je idee tot uitvoering te brengen. Je leert hier niets over hoe je retreat inhoudelijk eruit moet zien – dat kun jij allang als yogadocent! Maar je leert de belangrijke business en marketing basics om een retraite te runnen waar je portemonnee én deelnemers blij van worden.