fbpx

In 2o21 wil je niet meer afhankelijk zijn van yogastudio’s en sportscholen!

De yogawereld is aan het veranderen. Je wilt als docent je eigen ding kunnen doen, want alleen zo gaat jouw yoga business de komende tijd overleven.

De yogawereld is niet verzadigd. Wij bedienen alleen maar voor 99% dezelfde doelgroep, en daarom is het knap lastig om je lessen en retreats te vullen. Maar ik weet zeker dat het anders kan en JIJ kunt direct beginnen met je eigen pad ontwikkelen, je eigen niche, je eigen mensen vinden. Jij kunt méér impact maken met jouuw lessen, workshops en retreats. 

Waar moet je dan beginnen? Met het ontdekken van een eigen niche. Een niche is een klein cadeautje: Het zorgt ervoor dat je met veel liefde kunt doen wat je het liefst doet, voor een groep mensen waar je écht impact kunt maken.

 

In deze masterclass van 1,5 uur ontdek je…

– wat een niche is en wat niet
– hoe je ook als startende docent een niche kunt ontwikkelen
– welke vragen je jezelf moet stellen om een niche te ontwikkelen
– hoe je zo stap voor stap dichterbij je eigen niche kunt komen
– waarom een niche een cadeau is en geen beperking
– waarom dit ervoor gaat zorgen dat je met veel passie en liefde aan de slag kunt en mensen beter kunt begeleiden
– inclusief templates zodat je ook aan de slag kunt met de marketing voor jouw aanbod!

En dat alles nu voor maar €14,50!

Herken je dit?

…je hebt bepaalde interesses binnen yoga en medtiatie, of je bent gek op anatomie, je wilt alles weten over trauma en yoga. Maar je weet niet hoe je dit kunt omzetten in een aanbod dat verkoopt.

jij wilt je eigen ding doen. Niet alleen maar wat de studio aan je vraagt. Je wilt niet eeuwig de standaard vinyasa flow en yin yoga lessen verzorgen, maar daarnaast iets heel eigens ontwikkelen wat je kunt aanbieden als les, workshop of programma.

…je bent begonnen met een aanbod bedenken, maar het lijkt alsof je net die ene schakel mist die het compleet maakt.

… je vindt het heel lastig dat jouw aanbod nooit helemaal verkoopt zoals je zou willen.

… je vind lesgeven fantastisch, maar je merkt dat je meer wilt betekenen voor mensen dan je kunt bij een studioles waar veel wissel is en weinig vastigheid in de groep.

… jij bent onzeker over de toekomst van jouw studiolessen en wilt je voorbereiden om minder afhankelijk te zijn van de studiowereld en sportwereld anno 2021.

Dit krijg je:

– online masterclass (video replay van de live masterclass) van 1,5 uur via besloten Instagram account

– werkboek in PDF zodat je direct aan de slag kunt

– inclusief stappenplan én handige templates voor het heel concreet maken van jouw niche 

– concrete tips voor hoe jij je niche vervolgens kunt omzetten in een marketing strategie

Alleen deze maand nog beschikbaar voor €14,50!

Ontmoet Malka!

Ik ben de creatieveling achter de Basiscursus én de Yoga voor Iedereen Club voor Docenten. Mijn missie is het om yoga écht voor iedereen te maken! Als yogadocente ben ik altijd op zoek naar datgene wat ons verrast en anders naar ons lichaam laat kijken. Deuren te openen die eerst verborgen waren. Yoga bereikbaarder én vriendelijker maken voor meer mensen. En hoe kan dit het beste? Ja, precies, via de yogadocenten. Met jullie samen! Daarom deel ik hier al mijn kennis en tools met veel liefde, de nodige humor, en op allerlei manieren die je gaan verrassen.