fbpx

De Instagram Boost!

In 30 dagen leer je van je Instagram een klantmagneet

maken voor jouw yogalessen, studio, of coaching praktijk.

Volgende editie start 16 mei 2022!

 

Algoritme wat?

Ontdek de basis: Hoe werkt Instagram eigenlijk en hoe bereik ik méér en vooral de juiste mensen? Hoe bouw ik een profiel dat WERKT voor mij in plaats van aanmodderen?

Méér door minder

Ik leer je hoe je moeiteloos en makkelijk content maakt voor Instagram zonder altijd te overdenken. Samen schrijven wij jouw ideale content plan die vóór je werkt!

Jezelf blijven!

 Vind je authentieke stem en zorg dat je opvalt in de ruis van pasteltinten en Rumi quotes – hier ontdek je hoe dat werkt voor JOU (en geen standaard verhaaltje)!

“Ik doe maar wat…”

Ik ga even gokken….80% of meer van alle yogadocenten is bezig met Instagram. Het is marketingkanaal nr. 1 voor lessen, studio’s, workshops, retreats en teacher trainings.

Maar het is ook één grote soep van same-same.

Alles lijkt op elkaar, iedereen gebruikt dezelfde Rumi en Lao Tse quotes, en alle accounts zeggen hetzelfde.

Maar jij wilt graag klanten binnenhalen via Instagram, je wilt echte connectie maken, en impact met wat je deelt.

Misschien durf je nog niet echt (wat zullen ze wel niet denken!) of misschien ben je overweldigd (waar moet ik beginnen, hoe doen ze dat toch allemaal?!).

Daarom ga ik je in 1 maand stap voor stap kennis, inspiratie en opdrachten geven zodat je niet alleen méér weet over het algoritme en de technische snufjes, maar ook ontdekt hoe je met veel meer plezier en gemak content maakt voor je Insta!

Na deze maand weet je precies wat je moet posten, hoe je alle Instagram formagten inzet en waarvoor, en heb je een content plan waar je U tegen zegt.

In de Instagram Boost ga ik je helpen om je account helemaal klaar te stomen tot klantmagneet!

 

Maak binnen 1 maand van jouw Instagram account een magneet voor cursisten!

→ Je wilt beginnen met Instagram voor jouw yogabedrijf, praktijk of coaching business, maar je weet niet hoe?

→ Je bent er al mee bezig maar het levert je niet zoveel op én je weet niet zo goed wat je kunt doen?

→ Je bent bang om te verzuipen in de massa pastelkleurige accounts met Rumi quotes?

→ Hoe ga je in godsnaam ánders zijn en opvallen?

Ik ga je helpen! 

 

In de Instagram Boost leer je…

♡  hoe je jouw instagram account béter inricht om gevonden te worden door al die mooie mensen die je blij kunt maken met jouw lessen, workshops en retreats.

♡ hoe je met méér gemak content maakt die raakt, in minder tijd! Zonder hoofdpijn van de vraag “wat moet ik nou weer posten?”

♡ En natuurlijk: Hoe jij authentiek jezelf blijft tussen de ruis.

Klaar voor een BOOST?

We starten 16 mei!

Dit krijg je in de 10 dagen Instagram Boost:

 • 1 maand lang kennis, inspiratie, creatieviteit & persoonlijke begeleiding bij het schrijven van jouw content plan, het optimaliseren van jouw Instagram account, en het toepassen van een strategie voor jouw unieke situatie!

 • Elke week 1 live masterclass via Zoom waarin ik je begeleid bij de meest belangrijke thema’s voor jouw account. Denk aan: Je doelen en doelgroep bepalen, je content plan bepalen en uitwerken, en verkopen met hart & plezier.
 • Elke week 1 live Q&A sessie waarin ik al jouw vragen beantwoord.
 • Elke week korte, behapbare video’s en opdrachten vol kennis en aha momenten, die je direct aan het werk zetten.
 • Een uitgebreid werkboek in PDF waar je altijd op terug kunt grijpen en waarin alle technische informatie rondom Instagram functies is uitgelicht en uitgelegd.
 • 24/7 support door mij! Je mag mij alles vragen, en ik geef je feedback en denk met je mee! Ik ben bereikbaar via DM (direct message) op Instagram en natuurlijk tijdens onze live sessies. Er zijn geen domme vragen, ik ben jouw Instagram Cheerleader! 
 • Een hele bibliotheek vol handige en praktische tutorials rondom allerlei functies binnen Instagram: Betere Reels, Stories en Posts maken, met je volgers de interactie aangaan, en nog veel meer.
 • Persoonlijke begeleiding, cheerleader aan je zijde, en meer vertrouwen in je eigen zichtbaarheid op Instagram!

 

De Instagram Boost

 • Leer Instagram inzetten als tool, zodat het vóór jou werkt en niet tegen jou!
 • Ervaar hoe je actief op Instagram kunt zijn met écht plezier, connectie en resultaat.
 • Bouw een community via een van de mooiste social media kanalen die er is!
 • Binnen 1 maand stoom je jouw Instagram helemaal klaar om in 2022 een magneet te worden voor nieuwe cursisten en klanten!
 • Ontdek hoe jij je kunt onderscheiden in de ruis
 • Ervaar een enorm aha moment als het gaat over het maken van content voor jouw Instagram kanaal!

Een gigantische groei ligt voor je…

Klaar ervoor om met meer plezier & gemak jouw Instagram te boosten?

Meer dan 80 yoga-, pilates-, en beweegdocenten, masseurs en coaches gingen je al voor in de eerste ronde van dit programma! Stuk voor stuk boeken ze ECHTE tastbare resultaten en voelen ze zich gemakkelijker en zelfverzekerder bij hun zichtbaarheid op Instagram. Wil jij toch ook?!

Meld je nu aan, we starten weer op 16 mei!

Nog vragen, iemand?

Wanneer starten we en kan ik het terugkijken?

De Insta Boost begint meerdere keren per jaar. De volgende ronde start op 16 mei 2022 en je houdt na afloop nog 2 maanden toegang om alles (opnieuw) te bekijken, lekker notities te maken en aan de slag te gaan. De cursusmaterialen zoals wekboek en slides zijn forever yours. Maar de kracht van dit programma ligt in de LIVE actie.

Hoe werkt het precies?

Na je aankoop ga je een volgverzoek sturen naar @yogaimpactmarketingschool – dit is het besloten cursus account. Tijdens de 30 dagen krijg je elke maandag via dit account opdrachten, info en inspiratie in de vorm van posts, stories, en video. Je gaat dus in je eigen tijd alles bekijken en omzetten! Je mag vragen, uitwisselen onder de posts, en ik ga 4x live voor een Q&A sessie. 

Daarnaast geef ik 4 live masterclasses via Zoom waarin wij aan een specifiek thema werken. Bijvoorbeeld het schrijven en uitwerken van een content plan en een weekplanning voor jouw account. Maar ook zal het gaan om Sales op Social Media en hoe je het beste connecties aangaat via Instagram.

Via email ontvang je al het nodig cursusmateriaal om mee aan de slag te gaan.

Ik ben daarnaast 24/7, 5 dagen per week beschikbaar voor persoonlijke feedback! Ik ben jouw CHEERLEADER.

Hoeveel tijd kost de training?

Elke week ca. 30 minuten kijktijd + een kleine opdracht, ongeveer een half uur per dag + elke week 1 uur masterclass + elke week 1 uur Q&A – maar het komt er net op aan hoe gek je het wilt maken natuurlijk! Vind je een thema heel interessant? Dan kun je uiteraard veel meer tijd eraan besteden!

Wat kost het?

Deze training volg je voor maar €297 ex btw! En geloof me: De training is vele malen meer waard dan dat. Want ik ben 10 dagen lang jouw coach. Je mag me op elke tijd van de dag een DM sturen, en ik geef je tips en help je persoonlijk verder!

En heb je specifieke wensen, film ik een tutorial voor je. Wil je dat ik meekijk, dan geef ik je feedback. Dit is superwaardevol. Géén eenrichtingsverkeer dus! De deelnemers MAKEN de training, het wordt helemaal toegespitst op JOUW behoeftes. Ook na die 10 dagen ben je vrij om me te contacten met al jouw vragen of struggles. Ik ben jouw cheerleader!

Gaat het erom om meer volgers te krijgen?

Ja en nee! Je wilt niet alleen maar volgers verzamelen, je wilt de JUISTE volgers verzamelen. 50 precies goede volgers die een klant van jou kunnen worden zijn veel belangrijker dan 10.000 volgers die je zomaar random gaan volgen voor de leuk! Ik leer je het verschil en hoe je de juiste mensen kunt bereiken en vinden.

Moet ik dan urenlang content maken? Daar heb ik geen tijd voor!

Nee, juist niet! Dat kan namelijk allemaal zoveel makkelijker dan je denkt. De kunst ligt hem niet in MEER maken, maar slimmer werken. Ik leg je in de training uit hoe!

Hi, ik ben Malka!

En ik help de coaches, yogadocenten, trainers en energiewerkers om méér uit hun marketing te halen en te promoten met meer plezier.

Ik ben zelf yogadocente met meer dan 600 opleidingsuren, en heb in korte tijd al mijn klanten uit Instagram weten te halen voor o.a. mijn uitverkochte dagretreats.

Met een achtergrond in event management en communicatie help ik nu andere docenten, want de wereld heeft meer yoga en movement nodig!

Ik haal 100% van mijn klante uit Instagram en geef trainingen, workshops, en ben regelmatig te gast bij yoga opleidingen. Oh ja, en ik maak ook De Podcast voor Yogadocenten (te vinden op Apple en Spotify).

Mag ik je helpen je Instagram tot nieuwe hoogte te brengen? Oh lala! Heel graag!

 

Klaar ervoor om in enkele simpele maar krachtige stappen jouw Instagram te boosten?

Meld je nu aan, we beginnen 16 mei! En voor de eerste 5 deelnemers is er een geweldige bonus…

Einde van de pagina, twijfelkomt.  Meld je maar snel aan!