fbpx

in 7 kleine stappen naar een yogales voor méér mensen

one size fits all Toegankelijk voor iedereen

  In de Teacher Training leer jij variaties op houdingen, maar alle zijn voor de mat. Wat doe je als iemand je les binnen loopt die niet voldoet aan de ‘standaard’? Hoe worden jouw lessen toegankelijker en vriendelijker voor méér mensen? Hoe zorg je ervoor dat mensen zich onderdeel voelen van de groep?

Start hier, met dit EBook!

Ontdek 7 super simpele tools om je les toegankelijker en inclusiever te maken. Voel je zekerder en empower jouw studenten. Verrijk jouw Teacher Toolbox. 


Maak echt impact met jouw lessen! Empower jouw studenten, geef ze de keuzes en laat ze zien en voelen dat het wél kan – en dat elke variant 1oo% yoga is.
 

zou het niet geweldig zijn als…

… jij meer mensen kunt helpen en bereiken met yoga?

… jij ervoor kunt zorgen dat méér deelnemers naar jouw lessen durven te komen?

… jij een eigen niche kunt ontwikkelen met jouw les aanbod?

… jij yoga naar andere plekken kunt brengen buiten de (soms heel competitieve) studio wereld?

Dat kan allemaal als jij bereid bent om met creativiteit en vertrouwen aan de slag te gaan en nieuwe dingen te proberen. Dingen die jij in de standaard Teacher Training niet hebt geleerd!

In mijn e-book geef ik jouw de eerste 7 stappen naar een les die vriendelijker en toegankelijker is voor iedereen. Je kunt deze tips direct toepassen in jouw volgende les.

Ontdek 7 super simpele tools om je les toegankelijker en inclusiever te maken. Voel je zekerder en empower jouw studenten. Verrijk jouw Teacher Toolbox. 

Ontdek direct 7 manieren om jouw les inclusiever en vriendelijker te maken – écht Yoga voor iedereen!