fbpx

losse flodders jezelf zijn & Instagram slim inzetten!

  In de Teacher Training leren wij veel te weinig over mindful marketing. Duizenden yogadocenten beginnen zodra ze les geven met foto’s van asana posten op Insta. Zonder een echt idee waarom ze delen wat ze delen. Je krijgt FOMO omdat je ziet hoeveel andere posten en delen, live gaan, wat een professionele asana foto’s ze niet wel hebben. Maar ik vertel je een geheimpje……dat allemaal zorgt niet ervoor dat iemand ook daadwerkelijk lessen of retreats gaat vullen!

In deze gratis Mini Masterclass deel ik daarom 5 geheimen met jou: Hoe ben je mindful bezig met Instagram als kanaal voor jouw yoga onderneming, en hoe zorg je ervoor dat je een gezonde verhouding hebt met Insta? Hoe maak je content vanuit je hart, en wat zijn slimme zetten en powerful voorbeelden?

 Ga aan de slag met mindful marketing voor Yogadocenten! 


Maak echt impact! Gebruik Instagram als etalage voor wat jij allemaal in huis hebt. Nooit meer posten omdat je het idee hebt dat je mee moet doen met de rest!

zou het niet geweldig zijn als…

… jij stopt met doellos scrollen en kijken naar wat anderen doen?

… jij met doel en purpose bezig bent op online kanalen, in plaats van meedoen met de rest?

… jij een eigen niche kunt ontwikkelen met jouw les aanbod?

… jezelf kunt onderscheiden op Instagram?

… jij nooit meer druk hoeft te voelen om shiny asana foto’s te maken, of eindeloos op zoek bent naar diepzinnige quotes en cliché captions zit te tikken?

Dat kan allemaal als jij bereid bent om met creativiteit en vertrouwen aan de slag te gaan en nieuwe dingen te proberen. 

In mijn gratis masterclass krijg je in 30 minuten 5 hele concrete tips voor hoe je als yogadocent mindful kunt omgaan en zichtbaar kunt zijn op Instagram.

Ik geef je in een half uur 5 hele concrete tips en voorbeelden van andere docenten die helemaal hun eigen pad bewandelen op Instagram. Nooit meer FOMO, nooit meer nul inspiratie voor het maken van posts, helemaal vinden wat bij je past!

Hi, ik ben Malka en help yogadocenten hun impact te vergroten!

Na jarenlang in de wereld van cultuur, marketing en festivals te hebben gewerkt, liet ik mijn droom uitkomen en deed ik mijn allerleerste yoga teacher training.

Talloze lesuren, retreats, workshops én trainingen later focus ik mij als docent erop om yoga toegankelijker te maken voor méér mensen.

Maar wat viel mij met mijn achtergrond heel erg op in de yogawereld?

Dat iedereen ermee bezig is dezelfde groep mensen te bedienen. Onze yogawereld is gesloten voor iedereen die ook maar enigsinds buiten het “plaatje” valt.

Ook merkte ik dat yogadocenten vaak enorm onzeker zijn over de marketing en sales kan van hun kleine fijne yoga business.

En daarom ontwikkel ik masterclasses, cursussen én meer om jullie te inspireren en de stappen te laten maken waarmee je yoga opent voor meer mensen, mindful bezig bent met de marketing en sales van jouw lessen, retreats of workshops, en vooral: MEER IMPACT KUNT MAKEN.

Lees hier meer over mij…