fbpx

Méér mensen in jouw lessen, workshops en retreats

Ontdek de 5 essentiële stappen die nodig zijn om méér impact te maken met je werk als yogadocent. Vul die matjes én de harten!

Dit is jouw yoga marketingplan in sterke simpele stappen!

 

Marketing made easy

– nooit meer twijfels en losse flodders

Ontdek de stappen die bijna elke studio en docent vergeet! 

Hoe zet je je aanbod in de markt op een manier die juist voelt?

Elk jaar studeren duizenden nieuwe yogadocenten af. Maar een heel klein deel daarvan lukt het om op lange termijn een duurzam bestaan op te bouwen rondom yogales geven, workshops aanbieden, of retreats runnen.

Beginnen is eng, en het lijkt alsof je toch nooit kunt opvallen in de ruis. Misschien heb je al van alles geprobeerd om zelf aan de slag te gaan met een eigen aanbod zonder studio’s en sportscholen ertussenin, maar het loopt nog niet lekker. Het is duwen en trekken en je voelt je alsof je je cursisten moet stalken zodat ze zich daadwerkelijk aanmelden. Je post her en der wat over je les op social media, maar het heeft amper effect.

Zou het niet geweldig zijn als dit veel juister zou voelen? Als je precies weet wat je doet en waarom? Volg dan mijn 5 stappen naar meer helderheid in jouw aanbod!

zou het niet geweldig zijn als…

… jij duidelijker krijgt waarom je doet wat je doet, wat het precies is dat je onderscheid, en voor wie je de juiste docent bent?

…je precies weet waar je je aanbod moet promoten en hoe?

…jij stopt met doellos scrollen op social media en kijken naar wat anderen doen?

… jij met doel en purpose bezig bent, in plaats van meedoen met de rest?

… jij een eigen niche kunt ontwikkelen met jouw les aanbod?

… jezelf heel duidelijk kunt onderscheiden ?

… jij nooit meer een slecht gevoel hebt dat je alwéér je aanbod onder de aandacht moet brengen om matten te vullen?

Dat kan allemaal als jij bereid bent om met creativiteit en vertrouwen aan de slag te gaan en nieuwe dingen te proberen. 

In mijn gratis EBook krijg je 5 hele concrete vraagstellingen om mee te werken. Hiermee kom je met elke vraag dichterbij je eigen stem, doel, en aanbod. 

Ik geef je  een stappenplan die je zelf kunt uitwerken om dichterbij de antwoorden te komen die je gaan helpen bij het bedenken van WAT je aan wilt bieden, HOE, en voor WIE. Op deze manier kom je ook steeds dichterbij een strategie om de juiste cursisten te vinden, zodat je kunt promoten mét een duidelijk doel voor ogen!

Hi, ik ben Malka en help yogadocenten hun impact te vergroten!

Na jarenlang in de wereld van cultuur, marketing en festivals te hebben gewerkt, liet ik mijn droom uitkomen en deed ik mijn allerleerste yoga teacher training.

Talloze lesuren, retreats, workshops én trainingen later focus ik mij als docent erop om yoga toegankelijker te maken voor méér mensen.

Maar wat viel mij met mijn achtergrond heel erg op in de yogawereld?

Dat iedereen ermee bezig is dezelfde groep mensen te bedienen. Onze yogawereld is gesloten voor iedereen die ook maar enigsinds buiten het “plaatje” valt.

Ook merkte ik dat yogadocenten vaak enorm onzeker zijn over de marketing en sales kan van hun kleine fijne yoga business.

En daarom ontwikkel ik masterclasses, cursussen én meer om jullie te inspireren en de stappen te laten maken waarmee je yoga opent voor meer mensen, mindful bezig bent met de marketing en sales van jouw lessen, retreats of workshops, en vooral: MEER IMPACT KUNT MAKEN.

Ik geef masterclasses, trainingen, en regelmatig workshops bij yoga opleidingen! Inmiddels heb ik al meer dan 200 yogadocenten mogen helpen. Ben jij de volgende?