fbpx

Met de content gids heb je direct 20 content ideeën voor yoga, adem, energiewerk, massage, en lichaamswerk.

Ontdek je niet alleen wat je kunt maken voor jouw online kanalen – maar ook hoe je met je content volgers, fans, en – ultimatief – klanten wint!

20 onderwerpen waarmee je direct aan de slag kunt – zonder overpeinzigen en twijfels of je wel genoeg te melden hebt.

 

Groei je zelfvertrouwen

– en ontdek dat wat je deelt echt een verschil kan maken.

Ontdek de kracht van een goed verhaal en produceer met minder moeite, in minder tijd, méér effectieve posts, stories, blogs, en nieuwsbrieven.

Ben je met elke sociale media post 40 minuten bezig en nog ontevreden?

Je bent eindeloos lang aan het schrijven en editen, en dan heb je 1 post klaar. Maar de maand heeft 30 dagen. Of je hebt weer 5 uur aan je nieuwsbrief gewerkt en toch twijfel je enorm. Het kost je zoveel tijd – tijd die je veel beter kunt besteden aan de mooie mensen met wie je werkt. Voor het voorbereiden van je lessen, je sessies, je opleiding of workshops, je retreatdagen.

Dan ben je niet alleen, want dit is een opmerking die ik wekelijks krijg van mijn Instagram volgers! Het voelt stroperig, je weet niet of je iets te melden hebt, of dat wat je wilt delen wel van belang is. Maar er is een manier om erachter te komen…

In mijn gratis content gids krijg je 20 kant en klare ideeën waarmee je direct, instant aan de slag kunt!

Maak mooie social media posts, video’s, nieuwsbrieven of blogs, neem een podcast op, wat je ook het liefst doet. Deze ideeën en thema’s zijn multi-inzetbaar en gaan eindeloos lang mee! Geen overwaaiende trend of cliché verhalen: Je wordt gestimuleerd om je unieke persoonlijkheid te laten zien, zelfverzekerd zichtbaar te zijn, en je te onderscheiden van de ruis!

Deze 20 ideeën gaan je helpen om zelfverzekerder zichtbaar te zijn en te ontdekken wat voor content het meest aanslaat bij je volgers en klanten!

En niet onbelangrijk: Wat vervolgens van volgers echte fans en dan klanten maakt.

 

Hi, ik ben Malka en help je jouw impact te vergroten!

Na jarenlang in de wereld van cultuur, marketing en festivals te hebben gewerkt, liet ik mijn droom uitkomen en deed ik mijn allerleerste yoga teacher training.

Talloze lesuren, retreats, workshops én trainingen later focus ik mij als docent erop om yoga toegankelijker te maken voor méér mensen.

Maar wat viel mij met mijn achtergrond heel erg op in de yogawereld?

Dat iedereen ermee bezig is dezelfde groep mensen te bedienen. Onze yogawereld is gesloten voor iedereen die ook maar enigsinds buiten het “plaatje” valt.

Ook merkte ik dat de vakmensen die zoveel liefde steken in lichaams- en energiewerk vaak enorm onzeker zijn over de marketing en sales kan van hun kleine fijne yoga, coaching of therapie business.

En daarom ontwikkel ik masterclasses, cursussen én meer om jullie te inspireren en de stappen te laten maken waarmee je yoga opent voor meer mensen, mindful bezig bent met de marketing en sales van jouw lessen, retreats of workshops, en vooral: MEER IMPACT KUNT MAKEN.

Ik geef masterclasses, trainingen, en regelmatig workshops bij yoga opleidingen! Inmiddels heb ik al honderden yogadocenten, opleiders, coaches en therapeuten mogen helpen. Ben jij de volgende?