fbpx

De club voor yoga docenten!

join the family: samen maken wij yoga voor iedereen!

  De Yoga voor Iedereen Club voor Yogadocenten is je nieuwe thuisbasis! Een membership waarin je elke maand weer waardevolle, krachtige tips & tools krijgt om je lessen te openen voor meer mensen. Maar niet alleen dat  – het is een veilige plek voor al jouw struggles en vragen. Een plek waar wij als docenten bij elkaar komen en uitwisselen. Laat je inspireren!

Elke maand een nieuw thema, elke maand een talk, een mini video les, een live Q&A, en bonussen zoals expert talks, lees- en luistertips, worksheets, opdrachtjes, en meer.

Verrijk jouw toolbox. Leer in minder dan een uur per week hoe jij je les vriendelijker kunt maken voor méér mensen!

En dat alles voor de prijs van één yogales per maand!

“One of the marvelous things about community is that it enables us to welcome and help people in a way we couldn’t as individuals.” – Jean Vanier

ken je dit?

…je hebt het gevoel dat je in jouw opleiding nog zoveel níet hebt geleerd dat je je soms onzeker voelt als je in de les geconfronteerd wordt met aandoeningen, blessures, of specifieke vragen.

… jij wilt altijd meer leren, maar het aanbod en de hoeveelheid info is gewoon overweldigend. Je koopt allerlei cursussen maar maakt ze nooit af of weet niet hoe je de kennis moet toepassen.

… jij ziet de andere docenten in het voorbijgaan, maar je mist de connectie en de uitwisseling.

… jij wilt het liefst veel meer mensen helpen met yoga, en meer mensen naar jouw les krijgen. Maar je mist concrete tips over het aanpassen van asanas of het omgaan met blessures, condities en verschillende lichamen. 

Deze club is voor jou als...

 

… jij graag meer dingen wilt leren die niet aan bod kwamen in jouw Teacher Training

…jij regelmatig inspiratie en concrete tips wilt voor jouw lessen, zonder dat het overweldigend voelt 

…jij  nieuwsgierig bent naar hoe jij concreet méér mensen kunt helpen en bereiken met yoga

 … jij je vaak onzeker voelt over jouw lessen en twijfelt of je genoeg weet om iedereen te helpen

… jij het gevoel hebt dat je nog veel meer kunt leren, maar een opleiding is nu te duur en kost teveel tijd

… jij de connectie mist met andere docenten en een plek zoekt waar jij met elkaar kunt sparren en elkaar kunt inspireren

 

Dit krijg jij….

Concrete tips en tools rondom het aanpassen van yoga houdingen voor verschillende lichamen en doelgroepen

Elke maand 1 video talk, 1 mini video les en 1 live sessie voor al jouw vragen en struggles.

Inspiratie rondom het bouwen van jouw lessen en het empoweren van jouw studenten

Een community waarin wij alles kunnen bespreken en elkaar steunen en inspireren

Elke maand bonussen zoals expert talks, mastermind sessies, worksheets en lees- en luistertips.

Alles via een besloten Instagram community & maandelijkse live calls via Zoom

De club die je helpt om zelfverzekerder les te kunnen geven aan méér mensen!

Zo werkt het...

Meld je aan voor de membership. Je krijgt toegang tot de besloten Instagram community and ik houd je per e-mail op de hoogte van nieuwe maandelijkse content, vragen vanuit de community, en de live calls.

 

Elke maand heeft een thema. Een behapbare, bite-sized blok informatie en inspiratie. Zo leren mensen namelijk het beste: met kleine concrete stappen. En zo kun je ook het beste nieuwe dingen uitproberen in jouw eigen lessen: Stap voor stap, elke keer kleine wijzigingen, zonder jezelf of je deelnemers te overweldigen! Nooit overweldigend, altijd inspirerend.

 

Elk thema komt aan bod in een video talk, in een mini video les, en middels feedback, FAQ, en bonussen  in de besloten community.

 

Elke maand gaan wij 1x live tijdens een Q&A sessie via Zoom. Jij stuurt van tevoren je vragen in, en ik ga er uitgebreid antwoord op geven.

 

In de Live Calls is er tevens ruimte voor korte breakout sessies: In kleine groepen kunnen we met elkaar sparren of dingen vragen aan elkaar over het onderwerp van de maand.

En dat alles voor – jawel – de prijs van een yogales!

Join the Club: €18 per maand

óf stap direct in voor 6 maanden en ontvang als cadeau de

Basiscursus Yoga voor Iedereen (t.w.v. €74)!

Ontmoet Malka!

Ik ben de creatieveling achter de Yoga voor Iedereen Club voor Docenten. Mijn missie is het om yoga écht voor iedereen te maken! Als yogadocente ben ik altijd op zoek naar datgene wat ons verrast en anders naar ons lichaam laat kijken. Deuren te openen die eerst verborgen waren. Yoga bereikbaarder én vriendelijker maken voor meer mensen. En hoe kan dit het beste? Ja, precies, via de yogadocenten. Met jullie samen! Daarom deel ik in de Club al mijn kennis en tools met veel liefde, de nodige humor, en op allerlei manieren die je gaan verrassen.