fbpx

  De Yoga voor Iedereen Club voor Yogadocenten is je nieuwe thuisbasis! Een membership waarin je elke maand weer waardevolle, krachtige tips & tools krijgt om je lessen te openen voor meer mensen én het ontwikkelen van jezelf als docent, ondernemer, en promoter van jouw eigen aanbod.

Maar niet alleen dat  – het is een veilige plek voor al jouw struggles en vragen. Een plek waar wij als docenten bij elkaar komen en uitwisselen. Laat je inspireren!

Elke maand een nieuw thema, elke maand een talk, een mini video les, een live Q&A, en bonussen zoals expert talks, lees- en luistertips, worksheets, opdrachtjes, en meer. En elke maand ontmoeten we elkaar live via zoom om te sparren, uit te wisselen en te masterminden!

Alle leden van de Club nemen ook gratis deel aan mijn 2021 Masterclasses! Thema’s zijn: Vind jouw niche als yogadocent, Social media inzetten voor jouw yoga business, Email marketing voor yogadocenten. Eentje gemist? Geen probleem, je krijgt de replay met werkboek. 

Elke maand content via ons besloten instagram account, elke maand een live ontmoeting met mastermind via Zoom, en elke week een virtuele koffie drinken met mij tijdens het open spreekuur, waarin je alles mag komen vragen – bijvoorbeeld als je ergens even niet uitkomt met je aanbod of als je advies wilt rondom oplossingen en focus vinden.

 Stap voor stap leer je alles over hoe je een ijzersterk concept bouwt aan de mensen die je het liefst wilt begeleiden. We praten over marketing, mindset, ondernemen, en doelgroepen & niches.

De maandthema’s kiezen jullie zelf: Soms gaat het om asana toegankelijker maken voor specifieke groepen, soms gaat het over money mindset, soms over zwangerschap & yoga, en soms over social media marketing. Alle opties zijn open! Ik laat geregeld experts aan het woord en verzamel alle kennis rondom het thema.

En dat alles voor de prijs van één yogales per maand!

“One of the marvelous things about community is that it enables us to welcome and help people in a way we couldn’t as individuals.” – Jean Vanier

ken je dit?

…je hebt het gevoel dat je in jouw opleiding nog zoveel níet hebt geleerd dat je je soms onzeker voelt als je in de les geconfronteerd wordt met aandoeningen, blessures, of specifieke vragen.

… jij wilt altijd meer leren, maar het aanbod en de hoeveelheid info is gewoon overweldigend. Je koopt allerlei cursussen maar maakt ze nooit af of weet niet hoe je de kennis moet toepassen.

… jij ziet de andere docenten in het voorbijgaan, maar je mist de connectie en de uitwisseling.

… jij wilt het liefst veel meer mensen helpen met yoga, en meer mensen naar jouw les krijgen. Maar je mist concrete tips over het promoten en zichtbaar worden als docent, hoe je teksten maakt, wat je gratis weggeeft of niet, hoe je prijzen kunt bepalen, en waar je eigenlijk moet starten.

Deze club is voor jou als...

 

… jij graag meer dingen wilt leren die niet aan bod kwamen in jouw Teacher Training

…jij regelmatig inspiratie en concrete tips wilt voor jouw lessen, zonder dat het overweldigend voelt 

…jij  nieuwsgierig bent naar hoe jij concreet méér mensen kunt helpen en bereiken met yoga

 … jij je vaak onzeker voelt over jouw lessen en twijfelt of je genoeg weet om iedereen te helpen

…als je niet weet hoe je op een duurzame manier een onderneming kunt bouwen rondom yoga in plaats van studio hoopen voor een laag tarief per uur

… jij het gevoel hebt dat je nog veel meer kunt leren, maar een coaching traject is nu te duur

… jij de connectie mist met andere docenten en een plek zoekt waar jij met elkaar kunt sparren en elkaar kunt inspireren

 

Dit krijg jij….

Concrete tips en tools rondom het ontwikkelen van jouw niche, aanbod, het maken van promotie, het vullen van de lessen of retreats – kortom: mindful marketing

Elke maand 1 video talk, 1 mini video les en 1 live sessie voor al jouw vragen en struggles.

Inspiratie rondom het bouwen van jouw lessen en het empoweren van jouw studenten door thema’s rondom asana en meditatie toegankelijker maken

Een community waarin wij alles kunnen bespreken en elkaar steunen en inspireren, van elkaar leren en elkaar alles durfen te vragen

Elke maand bonussen zoals expert talks, mastermind sessies, worksheets en lees- en luistertips.

Alles via een besloten Instagram community & maandelijkse live calls via Zoom

Ontmoet Malka!

Ik ben de creatieveling achter de Yoga voor Iedereen Club voor Docenten. Mijn missie is het om yoga écht voor iedereen te maken! Als yogadocente ben ik altijd op zoek naar datgene wat ons verrast en anders naar ons lichaam laat kijken. Deuren te openen die eerst verborgen waren. Yoga bereikbaarder én vriendelijker maken voor meer mensen. En hoe kan dit het beste? Ja, precies, via de yogadocenten. Met jullie samen! Daarom deel ik in de Club al mijn kennis en tools met veel liefde, de nodige humor, en op allerlei manieren die je gaan verrassen.

Veelgestelde vragen!

Ik ben nog geen docent. Kan ik meedoen?

Ja! Ook als je nog in je opleiding zit, of die binnenkort gaat beginnen, voel je welkom bij de club. De informatie en inspiratie die jij meekrijgt zal je nu ook al van pas komen. Je kunt het toepassen als je zelf les geeft, maar ook gewoon in je eigen practice. Het is een enorme aanvulling op de standaard kennis in de Teacher Training, want toegankelijk lesgeven is een element die amper aanbod komt in de meeste opleidingen.

Hoeveel tijd kost het?

De ready-made content die je elke maand ontvangt zal minder dan een uur van je week in beslag nemen. En elke maand ontmoeten wij elkaar via een live call op zoom van  ongeveer 1 – 1,5 uur. Een kleine tijdsinvestering die je heel veel gaat opleveren!

Ik ben bang dat ik het niet kan betalen.

De club is expres heel toegankelijk geprijsd. Voor maar €18 per maand ex btw ben je al erbij. Heb je de mogelijkheid niet en wil je heel graag tóch meedoen? Ik geef elk kwartaal 1-2 gratis plekken weg. Ben je misschien net je baan kwijt geraakt of leef je van een uitkering, etc-  schroom niet contact op te nemen via email. Mail mij! malkasyoga@gmail.com 

Ik vind het spannend om met collega's uit te wisselen. Is het voor mij?

Basisregel nr. 1 van de club is: Wees lief. Heb respect voor elkaar, ook al vwerschil je van mening. Wees dus verzekerd dat ik alles eraan ga doen om het voor iedereen tot een veilige omgeving te maken waarin je gerust kunt vragen, vertellen, en uitwisselen. 

Ik heb een fysieke beperking. Kan ik meedoen?

Jazeker! De club is juist bedoeld voor iedereen – en doordat het online is, wordt het toegankelijker voor meer mensen. Hoe verschillender de mensen in de club, hoe waardevoller – wij leren tenslotte van elkaar. Iedereen is welkom en brengt een eigen deel in. Iedereen heeft iets bijzonder wat hij of zij kan bijdragen. Als wij in de club praten over asana, dan leg ik altijd niet alleen de mat versie uit, maar ook stoel, muur, en bedyoga. Als je misschien weinig energie hebt, dan kun je natuurlijk de ready made content bekijken wanneer het in jouw dag en energielevel past. Als je een keer te moe bent voor de live call, kun je de opname terugkijken. Laat je vooral niet tegenhouden om mee te doen als je dat graag wilt!

Is het 100% online?

Ja! Omdat online enorm toffe mogelijkheden biedt. Zo gaan we in een Club met mensen uit heet Nederland. Die je anders wellicht nooit had ontmoet. Iedereen doet mee in zijn / haar eigen tijd. Je maakt nieuwe connecties en laat je inspireren. Dat gezegd hebbende hoop ik wel in 2021 een LIVE dag te kunnen organiseren. Hierover meer zodra het duidelijk is wanneer dat weer mag en kan!

 

Join the Club: €18 per maand

óf stap direct in voor 3 maanden en ontvang als cadeau de

Basiscursus Yoga voor Iedereen (t.w.v. €74)!