fbpx

De Club voor Yogadocenten

Leer alles over yoga marketing en ondernemen.
Ga sparren en uitwisselen met collega’s uit heel Nederland en België.
Voel je nooit meer alleen & ontdek eindeloze mogelijkheden. 

De leukste groepscoaching voor Yogadocenten!

De club is NU open voor nieuwe leden! Grijp je kans en claim je plek, want de deuren openen pas weer in 2022. Ready, set, go….!

Vind jouw eigen pad als docent

Wissel uit met anderen, vind verbinding en steun, en ontwikkel zo het zelfvertrouwen om je eigen ding te doen!

Yoga marketing & business made easy

Je leert de in’s & out’s van ondernemen en marketing, zodat je een stevige basis neerzet om van jouw carriere als docent te kunnen leven.

Ontdek jouw superpower!

Alles in de Club gaat je helpen om jouw unieke superpower te ontdekken en in te zetten om yoga te delen met zoveel mogelijk mensen!

Er was nooit uitwisseling …

Het docentenleven kan heel eenzaam zijn. Je spreekt elkaar eigenlijk bijna nooit. In het voorbijgaan zie je andere docenten, als jouw les eindigt en de andere start.

Lang heb ik gedacht dat lesgeven bij studio’s en sportscholen zo ongeveer het enige was wat je kon doen als docent. Je moet tenslotte vlieguren maken.

Ik ergerde me aan de manier waarop studio’s vaak gebruik maken van ons docenten: je krijgt een vluitje van een cent betaald, je wordt ingezet als schoonmaakster, en als dank gooien ze je les zo van het rooster zonder overleg. Als kers op de taart wordt jouw les gepromoot met de tekst en het beeld die je er zelf niet bij hebt gekozen.

Ik wilde het anders. Ik wilde uitwisselen, ik wilde mijn eigen ding doen en zelf bepalen.

Daarom ben ik mijn twee passies gaan combineren. Met mijn jarenlange ervaring in de kunst- en cultuursector, in de communicatie en online marketing, ben ik aan de slag gegaan. En het kon wel! Lessen verkopen voor €250 per uur, retreats binnen 2 uur uitverkopen. Als je het zelf doet, is de sky the limit. Met geduld en kennis van buiten de yogabubbel kun jij dit ook!

In 2020 startte ik de Clib voor Yogadocenten. Eerst was het de bedoeling dat we zouden uitwisselen met als missie om yoga toegangkelijker te maken. Maar al gauw bleek dat jullie vooral behoefte hadden aan en steun nodig bij yoga marketing, je lessen en jezelf promoten, en een onderneming bouwen.

En nu zijn wij hier! Ik steun de mensen die met hart en liefde yoga naar de wereld brengen. Iets mooiers kan ik me niet voorstellen! 

Ongeveer een jaar geleden begon ik mij intensief te verdiepen in yoga. Niet veel later ontstond het idee om zelf misschien les te geven. In november 2020 sloot ik me aan bij de club. Inmiddels heb ik een paar docentenopleidingen gedaan en de kans is groot dat ik dit jaar ga beginnen als zelfstandige.

Door de verbinding aan te gaan met een netwerk van yoga docenten durfde ik beter stappen te zetten in de richting die ik op wil. Omgeven worden door mensen die in een andere fase zitten van hun ontwikkelingen op het gebied van yoga en ondernemen is zo leerzaam; aanrader, ongeacht in welke fase jij zelf momenteel zit. 

Het is fijn om het gevoel te hebben dat als je advies wilt of een klankbord nodig hebt voor je ideeën je sowieso support vind bij de club. Na elke zoom-sessie met de club heb ik het gevoel dat ik weer een duwtje in de goede richting heb gekregen. Zo fijn dat het mogelijk is om elke maand te kunnen sparren!
Rosanna, yogadocente in spé & lid van de Club voor Yogadocenten

Inspireer, creër en wissel uit

Nieuwsgierig? Bekijk hier een Mini Masterclass die ik onlangs heb gegeven aan mijn Club leden. In deze masterclass deelde ik met hun vijf hele belangrijke tips rondom het verzinnen van een naam voor een les, workshop, training of retreat.

Dit krijg je in de Club…

Elke maand een nieuw thema: Van websites bouwen, over e-mail marketing, zonder social media jouw les promoten, tot mindset en verdienmodellen

Elke maand krijg je in de besloten leeromgeving videolessen, worksheets, expert tips en super concrete opdrachten om direct aan de slag te gaan!

Maandelijkse LIVE Zoom mastermind sessies waarin we met elkaar sparren & elkaar inspireren!

Elke maand kun je inbellen tijdens mijn virtuele koffie uurtje voor een 1 op 1 sessie waarin ik je verder help als je vastloopt of als je een steuntje in de rug nodig hebt! 

Superleuke bonussen:
Masterclass Vind je niche (twv €24), masterclass Vind je ideale kanalen (twv €24) , en marketing- en business templates (twv €97), en korting op alle trainingen die ik aanbied zoals de Cut the Cliché Content Training!

Verbinding, support, uitwisseling, steun en veel lachen dankzij en met een groep gelijkgestemde docenten uit heel Nederland en België!

De club is zo waardevol! Vol met gelijkgestemde yogadocenten! Elke maand ontmoeten we elkaar via Zoom, om een mastermind te doen. Jouw vragen, issues of businessideeen kun je inbrengen, en daar wordt met aandacht naar geluisterd en in meegedacht!
Malka geeft hele diverse en waardevolle masterclasses! Of je nu online yogaondernemer bent, juist je richt op je lokale markt, of jouw yogadocentschap wil verdiepen. Steeds is er wel een passend thema.

Jeetje wat heb ik stappen gemaakt sinds ik aangesloten ben bij de Club! Ik heb zoveel waardevol tips opgedaan en inzichten gekregen op marketing gebied. Met alles kan je direct aan de slag, lekker praktisch en down to earth. 

Ik heb sinds ik de masterclasses van Malka volg en lid ben van de club, zoveel extra stappen gezet op het yoga ondernemers vlak! Mede hierdoor heb ik binnen elke weken een online yogastudio weten neer te zetten!

Malka is nuchter, praktisch, open en benaderbaar! Ze heeft altijd tijd voor je, en deelt alle waardevolle inzichten die zij zelf gedurende haar eigen ondernemerschap op doet. 

Als lid van de club krijg je naast de verdieping in het maandthema ook veel gratis masterclasses of cursussen met (hoge) korting. Ik heb me ook weer ingeschreven voor de nieuwe cursus ‘Cut the cliches’ over content creëren… Waarom? Omdat ik echte, eerlijke en aansprekende content wil creëren. Weg met the bullshit 😉 Als iedereen dit wat meer zou doen krijgen we social media die de echte wereld laat zien. Malka is een van de voorbeelden dat je leuke en waardevolle content kunt creëren door jezelf te zijn!
Maartje, zelfstandige yogadocente & lid van de Club voor Yogadocenten

Yoga Marketing & Business Coaching voor de prijs 1 studio abo per maand!

Meld je aan voor de Club en je krijgt direct toegang tot de content van de afgelopen maanden! Masterclasses, expert talks, worksheets, lees- en luistertips… alle content uit 1 jaar Club, direct toegankelijk! Plus dikke vette bonussen en kortingen op al mijn andere masterclasses en trainingen. Waar wacht je op?

De club is een fijne plek om van gedachte te wisselen over alles waar een (aankomend) yogadocent mee te maken krijgt, van aanbod tot inclusiviteit naar marketing. Iedereen in club loopt tegen dezelfde soort dingen aan, maar vaak staat net op een ander punt, waardoor je naast de expertise die Malka inbrengt, ook elkaar inspireert en verder brengt. Elke maand heb ik na de sessie weer nieuwe energie en inspiratie, en zin om aan de slag te gaan

Marije, YouTube Yogadocente

Wat een fijne en inspirerende masterclass! Precies wat ik nodig had. Ik had wel al ideeën maar loop vast door de enorme chaotische soep in m’n hoofd 😉 Door deze masterclass al zoveel meer inzicht en overzicht! Superfijn!

Wendy, yogadocente, over de Masterclass Vind jouw niche (als bonus bij de club!)

De Club voor Yogadocenten

  • Een maandelijkse membership vol yoga marketing magie en tips om een duurzame onderneming te bouwen
  • Voor docenten die lokaal werken, voor kleine fijne studio’s, maar ook voor docenten die online aan de slag gaan!
  • Verbinding, uitwisseling, inzichten, tips, trucs en lol samen en door collega’s uit heel Nederland en België!
  • Al je geld uitgegeven aan de Teacher Training? Dan krijg je met de Club de kans om hetzelfde te doen als in een groepscoaching traject, inclusief de kans op korte 1op1 elke week in het virtuele koffie uurtje. Dit is marketing en business coaching voor de prijs van 1 yogales per maand!
  • Samen brengen wij beweging in de yogawereld!
Waarom moet ik dit leren als yogadocent?

Als je yogadocent bent en hiermee je centjes wilt verdienen, zul je op een gegeven moment zelfstandig moeten werken (misschien geef je studio lessen maar zet je bijvoorbeeld eigen cursussen op of run je zelf retreats). Dat is de enige manier om voldoende te verdienen, want met alleeen studio’s zul je het niet halen.

Als je zover bent, dan is het heel spannend, want ineens ben je niet alleen ondernemer maar ook marketeer voor je eigen aanbod! En niets vervelender dan dat je denkt dat je mensen stalkt met je nieuwsbrief of irriteert als je kaartjes uitdeelt. Daar wil je vanaf!

Dit is een stukje mindset maar ook voor een groot deel leren hoe je waarde geeft, en hoe je dit overbrengt in je marketing. Je leert in deze cursus marketing tools en technieken die je op allerlei soorten ondernemingen kunt toepassen, maar omdat ik zelf yogadocent ben, is het helemaal tailor-made voor jou.

Wil je een duurzame eigen onderneming, dan hoort marketing en business erbij. En niets is fijner dan de volledige controle hebben over welke tekst bij je foto staat of welke omschrijving bij een les hoort. Dit is geen rocket science, jij kunt het ook!

Hoe werkt het?

Elke maand, aan het begin van de maand, zet ik nieuwe content rondom een specifiek thema online in de online leeromgeving. Hier kun je alle videolessen, masterclasses, expert talks en meer bekijken. Je vind er een heel archief aan video’s, worksheets, instructies en info. Een schatkist om in te duiken! 

Elke maand ontmoeten wij elkaar live via Zoom. Die sessies worden opgenomen en gedeeld in de online leeromgeving. In deze sessies gaan wij sparren, uitwisselen, en geef ik een mini masterclass.

Elke week kun je inbellen tijdens mijn virtuele koffieuurtje. Afhaneklijk van hoeveel clubbies inbellen krijg je een kwartier of een heel uur om vragen te stellen, feedback te krijgen, of gewoon even te kletsen en te vertellen wat je bezig houdt.

In de besloten Instagram community wisselen wij uit en kun je vragen stellen en dingen delen. Ik herinner jullie regelmatig aan het virtuele koffie uurtje en onze Zoom calls. 

Hoeveel tijd kost de club?

Elke maand ontvang je content rondom een bepaald thema. Afhankelijk van hoe serieus je aan de slag gaat, ben je tussen 1 en 5 uur per maand bezig, inclusief de Zoom ontmoetingen. Het is afhankelijk van het thema en hoe belangrijk dit voor je is. Ik ben ervan overtuigd dat er altijd iets in zit voor iedereen, want deze kennis is super super belangrijk!

Wat als ik pas later kan starten?

Geen probleem! De content blijft 1 jaar beschikbaar in de online leeromgeving. Alle bonussen blijf je gewoon houden.

Dat betekend dat alles wat al is besproken in de Club, nu nog beschikbaar is! Hieronder vallen ook modules over asana: Zwangerschap & Yoga (inclusief een expert talk met een PostPartum Trainster en Diastase Specialiste) en ook Yoga & Geld (inclusief expert tips door een online business coach).

Wat als ik dit niet kan betalen?

Toegankelijkheid is één van de speerpunten van mijn eigen lessen, en van alles wat ik aanbied. Zit je in een financieel lastige situatie maar wil je heel graag meedoen? Dat kan. Mail mij naar malka@malkasyoga.nl en vertel mij wat je wel kunt bijdragen. En wij komen er zeker uit. Elk kwartaal reserveer ik 1 gratis plek.

Zo ongelooflijk fijn dat Malka altijd voor je klaar staat, en met haar kennis je altijd uitgebreid helpt of doorstuurd naar een expert. De maand thema’s zijn divers en houden het interessant. Heel waardevol als startende yoga onderneemster. 

Malka geeft fijne back to basic uitleg van marketing trucjes. Ook zo dankbaar dat ze een yoga docent is en ook vanuit haar eigen ervaring deelt wat wel en niet werkt. Zodra je dit leert zie je het opeens over. En weet je wat, het werkt echt!

Esmee, yogadocente & ondernemer op gebied van duurzaamheid

Ik heb genoten van de masterclasses. Zo fijn de tools die Malka deelt waardoor de inzichten als vanzelf kwamen. Echt een cadeau! Ik ga lekker aan de slag met het werkboek zodat ik alles kan uitwerken en omzetten. Ik hoop dat er nog heel veel online trainingen volgen, want dit is zo waardevol!

Peggy, yoga- en dansdocente

Van verloren en eenzaam… NAAR SAMEN, STERK EN CREATIEF!

Join de Club! Stap direct in en maak de stap naar je eigen yoga onderneming en mastermind! Nooit meer alleen, altijd support.

 Stap direct in, wacht niet langer. Start before you’re ready.

Wacht niet, ga groeien & stralen!