fbpx

Bedankt! De Workshop link zit over 5 minuten in jouw inbox.

PS: Niets ontvangen? Vergeet niet jouw SPAM box te checken!

Voordat je gaat wil ik je even vragen om nog verder te scrollen, terwijl je wacht op jouw workshop video. Want…

 

Ik heb nog iets leuks voor je!

 Je kent het wel, het idee dat je ook maar eens heel dringend video’s moet maken voor YouTube. Of misschien ben je al maanden bezig met online les geven, maar heb je het idee dat je het toch wat future-proof wilt aanpakken want je ziet niet helemaal voor je waar dat heen gaat.

Niet telkens uren bezig zijn met filmen en editen, of mensen optrommelen voor jouw zoom lessen. Niet elke week die druk om weermet iets nieuws te moeten komen, het wiel opnieuw uit te moeten vinden zodat je blijft leveren.

Maar een concept en strategie maken waarin alles in elkaar grijpt.

Een zekerheid dat het geen losse flodders zijn maar dat er een groter geheel is in jouw yoga onderneming.

Wat ik heel veel zie onder yogadocenten is dat er veel met liefde wordt gemaakt maar zonder een duidelijk idee waar datgene je heen moet brengen.

Je hart en ziel zit in je sequenties, oefgeninge, video’s, teksten, maar het levert zo weinig op. Je voelt je nog steeds onzeker of je wel ooit de juiste mensen gaat bereiken. Doe je het wel goed? Waarom meldt niemand zich aan, waarom haken mensen weer af? Waarom doen ze wél jouw gratis videolessen op Youtube, of Instagram Live, maar  vervolgens gaan ze geen abonnementen van jou afnemen?

Een tijdje geleden vroeg ik mijn bijna 2.000 Instagram volgers wat ze het meest nodig hebben op dit moment, en kozen ze massaal voor het thema Online Yogales Geven (Live & Video).

En daarom heb ik een Mini Cursus gemaakt die je een ijzersterke basis geeft voor online lessen professionelen en vooral strategischer aanpakken.

Ik verzeker je: Duizenden euro’s investeren in materialen en tools is helemaal niet nodig. 

In deze cursus leer je in 3 modules van 1 uur kijktijd…

– de basics van yoga marketing: waarom doe je wat je doet en vooral, voor wie? Wat moet je je afvragen voordat je bijvoorbeeld gratis content deelt met de wereld? 

concrete tips rondom een goede setup voor jouw online les of video, zodat je maar weinig moet investeren in dure apparatuur of software

– een lijst met alle technische snufjes en mijn favoriete apparatuur en tools, van microfoon tot ondertitelingsapp

waardevolle tips en ideeën hoe je via het scherm maar ook buiten het scherm om verbinding kunt zoeken met jouw cursisten

heel veel aanknopingspunten en belangrijke vragen die je jezelf moet stellen zodat je een heel concreet plan kunt ontwikkelen voor jouw online les aanbod

 En dat alles voor maar €7! Ja, dat lees je goed, €7. Dat is de prijs van een halve yogamat of een yogablock, bijvoorbeeld. Je krijgt een uur aan content, van korte video’s over teksten en PDFs, met al mijn meest belangrijke inzichten en tips rondom online yogales geven. Dus, waar wacht je nog op? 

Stap nu in en krijg toegang tot de Basiscursus met €50 korting!

In 3 modules meer focus en strategie achter jouw aanbod!

Mini Cursus Online Yogales geven – Live les & Video

Wil je aan de slag met online les geven, zoom live of video’s maken bijvoorbeeld? Ben je terughoudend omdat je denkt dat je heel veel geld moet uitgeven aan apparatuur, of heb je weleens YouTube video’s gemaakt met veel tijd en moeite die vervolgens niets hebben opgeleverd?

Ga dan terug naar de basis met deze Mini Cursus en bouw jouw aanbod from the ground up, op een slimme en duurzame manier!

In deze cursus leer je in 3 modules van samen 1 uur kijktijd…

– handige tips en trucs voor een goede setup, die je geen honderden euro’s aan apparatuur gaat kosten – en wat het 1e stuk techniek is waar je wél in wilt investeren als je moet kiezen

– de basics van yoga marketing en waarom  het belangrijk is dat je stopt met losse flodders schieten

– waardevolle vragen die jij jezelf moet stellen waarom je deze online content maakt en voor wie

– concrete tips hoe je verbinding kunt maken met jouw cursisten via het scherm maar ook erbuiten om

– wat je kunt doen met alle content die je over de afgelopen maanden al hebt gemaakt

Nu voor maar €7 !

Stap nu in en krijg toegang tot de Basiscursus met €50 korting!