fbpx

10 x down dog voor elk lichaam

one size fits all Toegankelijk voor iedereen

  In de Teacher Training leer jij variaties op houdingen, maar alle zijn voor de mat. Wat doe je als iemand je les binnen loopt die niet voldoet aan de standaard? Hoe worden jouw lessen toegankelijker en vriendelijker voor méér mensen? Hoe werk jij met privé klanten die beperkt kunnen bewegen?

Start hier, met deze gids! Leer 10 varianten van Downward Facing Dog voor mat, stoel, muur, en bed! Leer creatief zijn met houdingen en krijg tips voor inclusief lesgeven.

Deze gids is jouw Blueprint! Je kunt de manier van omdenken toepassen op eindeloos veel houdingen en zo samen met jouw studenten een variant vinden voor iedereen.

Voel je zekerder en empower jouw studenten. Verrijk jouw Teacher Toolbox. 


Maak echt impact met jouw lessen! Empower jouw studenten, geef ze de keuzes en laat ze zien en voelen dat het wél kan – en dat elke variant 1oo% yoga is.
 

Dat zeggen anderen…

Ik vind dit echt supertof en inspirerend.
Ik probeer mijn moeder aan de yoga te krijgen en door op deze manier naar houdingen te kijken wordt yoga toegankelijker voor haar.

Ineke, yogadocente

Ik wist niet dat er zoveel varianten waren! En de tips speciaal voor docenten vind ik heel waardevol. Zo zorg je ervoor dat mensen echt voor hun eigen lichaam durven te kiezen en gaan experimenteren!

Sam, yoga docente

Super leuk en informatief ebook! Bedankt voor de creativiteit en het delen. Ik ga eens kijken of ik direct morgen wat kan toepassen in mijn les!

Esther, yoga en pilates docente

Ontdek 10 varianten op een van de meest bekende houdingen en ga direct aan de slag!